Зареєструй свій результат Всесвітнього дня прибирання, щоб потрапити у світову статистику

Щиро дякуємо кожному, хто уже приєднався до Всесвітнього дня прибирання, організував толоки та провів цифрове прибирання!   Важливо! Зареєструйте результат своєї участі за посиланням до 25 вересня включно, щоб гарантовано отримати онлайн-сертифікат та потрапити до міжнародного рейтингу країн:  https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18  Хочеш, щоб тебе побачив увесь світ? Зареєструй свою толоку на міжнародному сайті  planetheroes.pl/worldcleanupday Робіть гарні фото та відео […]

Щиро дякуємо кожному, хто уже приєднався до Всесвітнього дня прибирання, організував толоки та провів цифрове прибирання!

 

Важливо! Зареєструйте результат своєї участі за посиланням до 25 вересня включно, щоб гарантовано отримати онлайн-сертифікат та потрапити до міжнародного рейтингу країн:  https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 

Хочеш, щоб тебе побачив увесь світ? Зареєструй свою толоку на міжнародному сайті  planetheroes.pl/worldcleanupday

Робіть гарні фото та відео до, в процесі та після прибирання відправляйте нам у телеграм https://t.me/WCD_photo_video_bank

(прикріпляйте як файл) з приписом «#область, назва вашого населеного пункту, координатор, скільки пакетів зібрали, що цікавого знайшли».

Якщо знімаєте відео, робіть його горизонтальним. З телефона фото відео теж добре, головне протирайте камеру, на камері можете показати процес команду, результат, коли будете надсилати в телеграм то ставте поруч опису додатковий хештег #відео #область (назву області)

Попросіть місцевих фотографів та відеооператорів добровільно на волонтерських засадах зняти фото/відео у високій роздільній якості (мінімальний розмір:1 Мб).

Для тих, хто ще не взяв участь у Всесвітньому дні прибирання, нагадуємо, що формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки: 

  • Формати участі
    • Індивідуальні та сімейні толоки.
    • Колективні прибирання на території установ, організацій: кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність. У випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.
    • Традиційні прибирання: дозволяються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого
самоврядування.
    • Цифрове прибирання (онлайн): видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів. Це зменшить кількість викидів СО2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті
letsdoitukraine.org/digitalcleanup.
    • Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org: «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.
    • Розбір завалів.
    • Українців закордоном також запрошують приєднатись, організувавши онлайн або офлайн прибирання, долучившись до міжнародної події, подякувавши приймаючим містам та підтримавши своє рідне місто навіть на відстані та зареєтрувати результат.

Повний інструктаж з протимінної безпеки можна переглянути за посиланням: https://letsdoitukraine.org/2023/07/ldu-instructions-bezpeka-wcd-2023/

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

Генеральний партнер: корпорація Біосфера

Генеральний медіапартнер: 1+1 media

Партнери: Лакталіс в Україні, Чела Україна

Організаційне сприяння: органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, обʼєднання, соціально відповідальний бізнес та медіа.

Хто підтримує організацію та які результати попередніх років детальніше https://letsdoitukraine.org/2024/08/ldu-star-ecopicnic-2024

Навіть у складних умовах ми повинні формувати екозвички та дбати про нашу Землю. Разом збережемо наше довкілля для майбутніх поколінь, об’єднаємо зусилля для екологічного відновлення та привернення уваги всього світу!

Деталі в новинах на сайті: www.letsdoitukraine.org.

Підписуйтесь на соціальні мережі Let`s do it Ukraine та будьте в курсі останніх події: facebook.com/letsdoitukraineeco; instagram.com/letsdoitukraine/.

Приєднуйтесь у своєму безпечному форматі 20 вересня 2024 року та зробіть свій внесок у збереженні довкілля України та Світу!

Деталі в новинах на сайті www.letsdoitukraine.org.