Команда Let`s do it Ukraine привітала видання «Рубрика» із ювілеєм

22 березня 2023 року наш інформаційний партнер – медіа «Рубрика» відзначив свій День Народження. На святкування 5-річного ювілею редакція видання зібрала в одному приміщенні героїв своїх матеріалів. Зокрема, запросили і представників Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine. У рамках події відбулася панельна дискусія «Рішення під час війни», на якій виступила лідерка Let`s do it […]

22 березня 2023 року наш інформаційний партнер – медіа «Рубрика» відзначив свій День Народження. На святкування 5-річного ювілею редакція видання зібрала в одному приміщенні героїв своїх матеріалів. Зокрема, запросили і представників Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine. У рамках події відбулася панельна дискусія «Рішення під час війни», на якій виступила лідерка Let`s do it Ukraine Юлія Мархель. Це було важливе та цікаве обговорення, яке дало змогу поглянути на проблеми в іншому світлі та знайти нові рішення.

«Сьогодні влада, громада та медіа повинні працювати разом. Тому що влада знає справжній масштаб проблеми, громада може допомогти у її вирішенні та об’єднати людей, а медіа – донести всім українцям, що саме вони можуть зробити разом. І це прекрасно, що у нас є така інформаційна підтримка, яка допомагає залучати людей та змінювати цей світ на краще!» – зазначила під час виступу Юлія Мархель.

Серед учасників заходу були також: Анастасія Руденко – Засновниця «Рубрики», Анастасія Куриленко – комерційний директор «Рубрики», Марія Смик – журналістка «Рубрики» та модераторка панелі, Владислав Самойленко — співзасновник волонтерської організації «Гуркіт», Софія Денисюк — операційна директорка руху «Єдині».

Ми вдячні команді видання «Рубрика» за плідну співпрацю та зусилля, які ви вкладаєте у створення якісних, актуальних та корисних матеріалів для свої читачів.

Ми впевнені, що саме такі ініціативи допомагають змінювати світ на краще, тому щиро дякуємо “Рубриці” за їхню роботу.

Більше новин на сайті letsdoitukraine.org