Дякуємо компанії “Чела Україна” за підтримку Всесвітнього дня прибирання 2023

Щиро дякуємо компанії “Чела Україна”, яка підтримала найбільшу екоподію року – World Cleanup Day 2023 в Україні та надали 4000 пар багаторазових рукавичок. Завдяки вам ми змогли забезпечити всі центральні локації Всесвітнього дня прибирання та зробити толоки якіснішими! “Чела Україна” – сервісна компанія, що надає повний спектр послуг з клінінгу, дезінфекції та ПЕСТ контролю. Професійно […]

Щиро дякуємо компанії “Чела Україна”, яка підтримала найбільшу екоподію року – World Cleanup Day 2023 в Україні та надали 4000 пар багаторазових рукавичок. Завдяки вам ми змогли забезпечити всі центральні локації Всесвітнього дня прибирання та зробити толоки якіснішими!

“Чела Україна” – сервісна компанія, що надає повний спектр послуг з клінінгу, дезінфекції та ПЕСТ контролю. Професійно організована структура компанії, стійка фінансова позиція та висока кваліфікація персоналу дозволяє компанії надавати якісні послуги відповідно до вимог міжнародних стандартів та забезпечувати бездоганну чистоту вашого житла, офісу або комерційного простору. Компанія представлена у 16 регіонах України, за рік обслуговує понад 8 млн. м2.

Ми раді, що наші партнери дбають про навколишнє середовище та здоров’я людей.

Для замовлення послуг або отримання додаткової інформації: chela.com.ua. 

16 вересня 2023 року Let`s do it Ukraine традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який пройде у 24 регіонах під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». 

Нагадаємо, що формати участі будуть різні залежно від географічного розташування та безпеки: 

  • Для всіх, онлайн. Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті letsdoitukraine.org/digitalcleanup.
  • Колективні прибирання на території установ, організацій. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність, у випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.
  • Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування.
  • Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.
  • Розбір завалів.

Важливо! Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки (https://letsdoitukraine.org/2023/08/ldu-instructions-bezpeka-wcd-2023/ )  та під час сигналу тривоги спускатись в укриття. Зібране під час прибирання сміття донести до найближчого сміттєвого баку.

Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2023 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Стежте за анонсами та новинами на сайті  letsdoitukraine.org і в соціальних мережах:  www.facebook.com/letsdoitukraineeco , www.instagram.com/letsdoitukraine

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!