У Києві відбулася Всеукраїнська Медіа академія 2024

25-26 травня 2024 року понад 30 учасників в онлайн та офлайн форматах взяли участь у Всеукраїнській Медіа академії, отримали практичні та теоретичні знання від Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine і провідних експертів країни. До події долучилася українська молодь віком від 16 до 22 років, яка також отримала можливість стати частиною прес-медіа центру найбільшого […]

25-26 травня 2024 року понад 30 учасників в онлайн та офлайн форматах взяли участь у Всеукраїнській Медіа академії, отримали практичні та теоретичні знання від Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine і провідних експертів країни.


До події долучилася українська молодь віком від 16 до 22 років, яка також отримала можливість стати частиною прес-медіа центру найбільшого екоруху країни!

Під час курсу студенти дізналися про: PR у громадських організаціях, роботу з медіа, зіркове амбасадорство, SMM, журналістику, підготовка прес-конференцій, а також можливості стажування у великих компаніях. 

Спікерами стали: 

– Юлія Мархель, лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine

– Анастасія Кошуба, PR Директор  Let`s do it Ukraine

– Віталія Лаговська, контент-мейкер, команда Repost media

– Дар’я Теребей, Національна координаторка із соціальної реклами Let`s do it Ukraine

– Надія Сперчун, директорка з маркетингу телеканалу ТЕТ

– Ганна Лукашевич, керівниця відділу розвитку та навчання 1+1 media

– Юлія Чепур, менеджерка з навчання персоналу, керівниця програми стажування «Ближче до ТБ» в 1+1 media

– Наталія Пономарчук, SMM-спеціаліст, контент-менеджер, сценарист

– Юлія Мурай, SMM-спеціаліст, контент-мейкер

– Анна Юник та Альона Джагарян, менеджери групи продуктів L’Oréal Україна.

В рамках Медіа академії 2024 учасники також відвідали 1+1 media.  Під час екскурсії учасники змогли побачити роботу компанії зсередини та  більше дізнатися про освітні можливості, які надає 1+1 media.

Дізнавайтесь більше в новинах на сайті letsdoitukraine.org та у соціальних мережах facebook.com/letsdoitukraineeco ; instagram.com/letsdoitukraine/.

Організатор та партнери заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World», Кондитерська фабрика “Yarych”, ЛАКТАЛІС-УКРАЇНА.