Гуманітарний хаб у Білій Церкві став ще комфортнішим та більш екологічним

В рамках проєкту «Посилення спільнот ВПО в західних та центральних регіонах України» від громадської організації «Крим SOS» гуманітарний хаб «Let’s do it Ukraine SOS» у Білій Церкві отримав мішки для сидіння, лептопи та контейнери для сортування відходів. «Висловлюємо щиру вдячність ГО «Крим SOS» за підтримку нашого міжнародного гуманітарного проєкту «Let’s do it Ukraine SOS». Тепер […]

В рамках проєкту «Посилення спільнот ВПО в західних та центральних регіонах України» від громадської організації «Крим SOS» гуманітарний хаб «Let’s do it Ukraine SOS» у Білій Церкві отримав мішки для сидіння, лептопи та контейнери для сортування відходів.

«Висловлюємо щиру вдячність ГО «Крим SOS» за підтримку нашого міжнародного гуманітарного проєкту «Let’s do it Ukraine SOS». Тепер відвідувачі нашого хабу у Білій Церкві мають змогу комфортно та з користю провести час, чекаючи на отримання продуктових наборів. А контейнери для сортування відходів допоможуть зробити наш хаб ще більш екологічним»- зазначила координаторка міжнародного гуманітарного проєкту «Let’s do it Ukraine SOS» Юлія Мархель.

Підтримайте проєкт донатом на сайті letsdoitukraine.org