У Чернівцях відбувся екотренінг від Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine для ВПО

22 лютого 2023 року у Чернівцях відбувся тренінг “Ековідповідальне життя українців та правильне поводження з відходами під час війни”  в рамках міжнародної гуманітарної місії Let’s do it Ukraine SOS за підтримки ІСАР “Єднання”  для внутрішньо переміщених осіб, які наразі проживають у місті.  Тренером виступив Семен Кошоватий – Керівник центрального офісу та  Національний координатор з логістики […]

22 лютого 2023 року у Чернівцях відбувся тренінг “Ековідповідальне життя українців та правильне поводження з відходами під час війни”  в рамках міжнародної гуманітарної місії Let’s do it Ukraine SOS за підтримки ІСАР “Єднання”  для внутрішньо переміщених осіб, які наразі проживають у місті. 

Тренером виступив Семен Кошоватий – Керівник центрального офісу та  Національний координатор з логістики Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine. 

Під час лекції учасники дізналися про правило 5R, наслідки війни для довкілля та отримали багато корисної та практичної інформації щодо правильного поводження з відходами, а також екозвичок, які сьогодні може впровадити у своє життя кожен громадянин. 

Учасники також мали змогу попрактивуватися у користуванні Національною  мапою пунктів прийому вторинної сировини “Знайди! Сортуй! Здавай!” recyclingpoints.org, яка щодня полегшує життя екосвідомим громадянам. Відтепер ще більше українців зможуть жити ековідповідально! 

Організатор – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» в рамках міжнародної гуманітарної місії Let’s do it Ukraine SOS, що реалізується в рамках проєкту  “Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних умовах” за підтримки ІСАР “Єднання”, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до найбільшого екоруху країни та ставайте частиною ековідповідальної спільноти України разом з Let`s do it Ukraine! 

Слідкуйте за новинами та анонсами подій на сайті letsdoitukraine.org