У Вінниці пройшли екотренінги від Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine для школярів та ВПО

З 20 по 21 лютого 2023 року у Вінниці відбулася серія екотренінгів в рамках міжнародної гуманітарної місії Let’s do it Ukraine SOS за підтримки ІСАР “Єднання”  для школярів та внутрішньо переміщених осіб.  Тренінг “Ековідповідальне життя українців та правильне поводження з відходами під час війни” пройшли 170 громадян, серед них: учні 5-6 класів Вінницького ліцею №27, […]

З 20 по 21 лютого 2023 року у Вінниці відбулася серія екотренінгів в рамках міжнародної гуманітарної місії Let’s do it Ukraine SOS за підтримки ІСАР “Єднання”  для школярів та внутрішньо переміщених осіб. 

Тренінг “Ековідповідальне життя українців та правильне поводження з відходами під час війни” пройшли 170 громадян, серед них: учні 5-6 класів Вінницького ліцею №27, 10-11 класів Вінницького ліцею №20, 10 класів Вінницько-Хутірського ліцею, а також внутрішньо переміщені особи, які наразі проживають у місті.

Тренером виступила Марина Ковальчук – екоактивістка, менеджерка комунікацій зовнішніх заходів Let`s do it Ukraine, координаторка центральної локації найбільшої екоподії року – Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day” в Україні. 

Під час лекцій учасники дізналися про 10 найпопулярніших та найефективніших екозвичок, правило 5R, вплив російської агресії на довкілля та отримали багато корисної інформації щодо правильного поводження з відходами та ековідповідального життя українців у сучасних реаліях. 

Також учасники тренінгу навчилися правильному сортуванню відходів, користуючись Національною  мапою пунктів прийому вторинної сировини “Знайди! Сортуй! Здавай!” recyclingpoints.org, яка щодня полегшує життя екосвідомим українцям.

Організатор – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» в рамках міжнародної гуманітарної місії Let’s do it Ukraine SOS, що реалізується в рамках проєкту  “Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних умовах” за підтримки ІСАР “Єднання”, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до найбільшого екоруху країни та ставайте частиною ековідповідальної спільноти України разом з Let`s do it Ukraine! 

Слідкуйте за новинами та анонсами подій на сайті letsdoitukraine.org