“Усе, що пов’язане з екологією, не відкладається на завтра і завжди на часі” – Юлія Мархель спеціально для подкасту «У molo є питання»

Як бути екосвідомими й стосовно довкілля, і стосовно самих себе – розповіла Лідерка найбільшого екоруху країни Let’s do it Ukraine та координаторка міжнародного гуманітарного проєкту Let’s do it Ukraine SOS Юлія Мархель у подкасті «У molo є питання».  За рік війни команда Let’s do it Ukraine провела десятки акцій, які сприяли турботі про природу й […]

Як бути екосвідомими й стосовно довкілля, і стосовно самих себе – розповіла Лідерка найбільшого екоруху країни Let’s do it Ukraine та координаторка міжнародного гуманітарного проєкту Let’s do it Ukraine SOS Юлія Мархель у подкасті «У molo є питання». 

За рік війни команда Let’s do it Ukraine провела десятки акцій, які сприяли турботі про природу й планету. До Всесвітнього дня прибирання у 2022 році долучились понад 119 тисяч українців та українок. 

Чому екологічні питання не втрачають актуальності навіть під час війни? Які екопроблеми загострились через бойові дії? Які завдання ставлять перед собою волонтери з Let’s do it Ukraine? Чим мотивуються екоактивісти та як запобігають вигоранню? Як кожний і кожна з нас може сприяти покращенню екології завдяки новим звичкам на щодень? 

Про це та більше в інтерв’ю спеціально для Радіо Сковорода.
Слухайте на SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, MEGOGO audio ?

Apple Podcasts: https://apple.co/3xFofKl 

Google Podcasts: https://bit.ly/3YwGwFf 

Spotify: https://spoti.fi/3IoHpKq 

SoundCloud: https://bit.ly/3YPYkeh 

MEGOGO Audio: https://bit.ly/39YAyJi 

Довідково: 

2 сезон подкасту «У molo є питання» Олег Малець присвячує спільнотам: їхньому впливу, діяльності та відповідальності. Спілкується з лідерами різних ком’юніті про їхню історію, пізнає ідентичність, знайомиться з суспільним клеєм та договором, який вони формують. Подкаст реалізовується МолоДвіжЦентром у співпраці з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні.