Волонтери Lets do it Ukraine за підтримки Project HOPE забезпечили громадян засобами особистої гігієни

В рамках співпраці міжнародного гуманітарного проєку “Lets do it Ukraine SOS” та гуманітарної організації Project HOPE за фінансування Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA) внутрішньо-переміщені особи, люди похилого віку, багатодітні сім’ї та незахищені верстви населення отримали гуманітарну допомогу у вигляді засобів особистої гігієни. Допомога була надана Київському та Миколаївському регіонам. Загалом волонтери роздали 2112 дорослих гігієнічних […]

В рамках співпраці міжнародного гуманітарного проєку “Lets do it Ukraine SOS” та гуманітарної організації Project HOPE за фінансування Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA) внутрішньо-переміщені особи, люди похилого віку, багатодітні сім’ї та незахищені верстви населення отримали гуманітарну допомогу у вигляді засобів особистої гігієни.

Допомога була надана Київському та Миколаївському регіонам. Загалом волонтери роздали 2112 дорослих гігієнічних наборів та 120 дитячих, а також 440 упаковок памперсів для дорослих та 150 для дітей.

До роздачі допомоги в гуманітарному хабі “Lets do it Ukraine SOS” у Білій Церкві долучилася також Міс Україна-2015 Крістіна Столока.

Також волонтери забезпечили гігієнічними наборами та памперсами жителів хоспісу у Клавдієво-Тарасове, що на Київщині.

 

“Команда Всеукраїнського молодіжного руху Lets do it Ukraine висловлює щиру подяку Project HOPE за те, що продовжуєте підтримувати населення України у ці складні часи, адже гуманітарна криза все ще існує, тому ми маємо разом допомагати громадянам, щоб наблизити довгоочікувану Перемогу!” – зазначила координаторка міжнародного гуманітарного проєкту “Lets do it Ukraine SOS” Юлія Мархель.

Довідково

Міжнародний гуманітарний проєкт Lets do it Ukraine SOS з перших днів повномасштабного вторгнення рятує життя мирних жителів, надаючи їм найнеобхідніше: продукти харчування, засоби гігієни, основні медикаменти, одяг.

Приєднуйтесь та дізнавайтесь більше на сайті letsdoitukraine.org

 

Разом до Перемоги!