Let`s do it Ukraine виступили на World for Ukraine Summit

28-29 вересня 2023 року лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine виступила на міжнародному форумі World for Ukraine Summit «Світ заради України», який відбувся у польському місті Жешуві. Юлія поділилася власним досвідом в об’єднанні людей навколо спільної мети, залученні волонтерів, а також загалом про роботу громадських організацій в умовах війни.  У панельній дискусії також взяли […]

28-29 вересня 2023 року лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine виступила на міжнародному форумі World for Ukraine Summit «Світ заради України», який відбувся у польському місті Жешуві.

Юлія поділилася власним досвідом в об’єднанні людей навколо спільної мети, залученні волонтерів, а також загалом про роботу громадських організацій в умовах війни. 

У панельній дискусії також взяли участь: Даніель Рунде, Брок Бірман, Майкл Каппоні, Дора Хом’як та Юлія Дарницька, Вероніка Крейденкова, Надія Волкова, Давид Шлафер, Тимур Бондарев, Ірина Копаніца та інші.

Довідково

Юлія Мархель – молодіжна лідерка, блогерка та громадська активістка з 20-річним стажем, найбільш відома як лідерка екоруху «Let’s Do It Ukraine» @letsdoitukraine, який об’єднує понад 3,5 мільйона українців. Вона також є одним із засновників міжнародних рухів Let’s Do It World та School Recycling World @schoolrecyclingworld 

Юлія однією з перших екоактивістів заговорила про екоцид в Україні внаслідок війни та екологічні наслідки вибуху на Каховській ГЕС 6 червня 2023 року. У перші дні повномасштабної війни в Україні, створила міжнародний гуманітарний проєкт «Let’s Do it Ukraine SOS». За цей час вдалося об’єднати близько 10 000 волонтерів для проведення гуманітарних місій та допомоги українцям із продуктами першої необхідності.