Волонтери показали як працює “Добра кухня” на Півдні України

Через повномасштабну війну в Україні постраждали сотні тисяч кілометрів землі та  тисячі будинків, зруйновано інфраструктуру, тому у багатьох людей не має можливості самостійно готувати собі гарячу їжу. Тому міжнародний гуманітарний проєкт “Let`s do it Ukraine SOS” за підтримки PepsiCo Foundation реалізовує проєкт “Добра кухня”, щоб забезпечити мирних жителів у прифронтових, фронтових та постраждалих внаслідок війни, […]

Через повномасштабну війну в Україні постраждали сотні тисяч кілометрів землі та  тисячі будинків, зруйновано інфраструктуру, тому у багатьох людей не має можливості самостійно готувати собі гарячу їжу. Тому міжнародний гуманітарний проєкт “Let`s do it Ukraine SOS” за підтримки PepsiCo Foundation реалізовує проєкт “Добра кухня”, щоб забезпечити мирних жителів у прифронтових, фронтових та постраждалих внаслідок війни, населених пунктах, гарячими обідами.

В рамках прес-туру волонтери показали діяльність проєкту “Добра кухня” та роздавали їжу в екологічному пакованні, під час реалізації проєкту у 2023 році 33 000 громадян Харківської, Миколаївської, Херсонської областей  постраждалих внаслідок повномасштабної війни в Україні отримали гарячі обіди. 

Приєднуйтесь до найбільшого екоруху країни, слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org та підписуйтесь на соціальні мережі www.facebook.com/letsdoitukraineeco, www.instagram.com/letsdoitukraine. 

Контактна особа для представників ЗМІ: +380 66 444 51 43 – Анастасія Кошуба